Skip to main content
17. august 2023

Åbningsfest på Go’ons nye tank i Stige

Go’on overtog før ferien den lokale tankstation på adressen Stigevej 236, 5270 Odense. Det skal nu fejres med åbningsfest.

Af: Isabella Ravn | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA GO’ON

Det danske brændstofselskab Go’on overtog før ferien den lokale tankstation på adressen Stigevej 236, 5270 Odense efter, at Bonus havde valgt at forlade byen. Tanken ligger sammen med Tankens Bageri. Det skal nu fejres med åbningsfest lørdag d. 19. august fra kl. 11.00 – 14.00, hvor bilisterne i Stige og omegn tilbydes ekstra billigt brændstof og samtidig gratis brunsviger.

Siden 5. juli har det været Go’on, som har holdt de lokale kørende i Stige, og det skal nu fejres med en åbningsfest lørdag d. 19. august fra kl. 11.00 – 14.00. Her kan de lokale glæde sig til at kunne tanke billigt brændstof fra Go’on, og samtidig helt gratis smage Fyns bedste brunsviger bagt af Tankens Bageri.

”Vi glæder os til at møde kunderne til åbningsfesten, og vi har allerede fået en flyvende start her i Stige, hvor vi mærker stor opbakning til den nye tank. Vi ser en stor fordel i, at tanken ligger sammen med Tankens Bageri, så man på samme tid kan tanke brunsviger og brændstof,” siger Paulo Nielsen, Markedschef Go’on Gruppen A/S.

Vil skabe lokalt erhvervsliv

På Fyn har Go’on allerede 13 stationer, og tanken i Stige er dermed nr. 14 i rækken.

Go’on er et ungt firma med kun 11 år på bagen, men det er gået stærkt i virksomhedens korte levetid, og stationen i Stige er nummer 185 i rækken af nyåbnede stationer. 75% af dem ligger i byer med under 2.500 indbyggere, og det har været en bevidst strategi fra Go’ons side.

”Vi er primært rykket ind i de områder af Danmark, hvor de multinationale selskaber er flygtet fra. Der har vi fundet et marked, og det har vist sig, at borgerne i de mindre byer er langt mere loyale over for deres lokale tank, end vi oplever i de større byer. Vi ser det som en vigtig mission at udvikle de mindre samfund, og det gøres blandt andet ved at fastholde eller skabe erhverv i lokalsamfundet,” forklarer Mick Kjær, adm.dir i Go’on.

Fakta:

Go’on åbnede 5. juli tank på adressen Stigevej 236 i Stige (Deler matrikel med Tankens Bageri)

Den nye Go’on tank fejres lørdag d. 19. august fra kl. 11.00 – 14.00 med billigt brændstof og gratis brunsviger fra Tankens Bageri.

Go’on er et 100% dansk ejet brændstofselskab med 185 tankstationer i Danmark