Skip to main content
26. september 2023

Abdinoor Adam Hassan melder sig ind i Moderaterne i Odense Kommune

Løsgænger Abdinoor Adam Hassan, som har siddet i byrådet siden kommunalvalget 2021, har meldt sig ind i Moderaterne og stiller desuden også op til Europaparlamentet.

Af: Isabella Ravn | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA MODERATERNE

Løsgænger Abdinoor Adam Hassan, som har siddet i byrådet siden kommunalvalget 2021, har meldt sig ind i Moderaterne og stiller desuden også op til Europaparlamentet.

Abdinoor Adam Hassan bliver gjort følgeskab af 12 andre andre byrådsmedlemmer landet over, som skifter til Moderaterne og skal repræsentere partiet lokalt frem mod kommunalvalget i 2025.

Mit skiftet til Moderaterne været helt udramatisk for mig. Med Moderaterne i regeringen, er udlændingepolitikken blevet mere nuanceret. Det synes jeg, er rigtig positivt, siger Abdinoor Adam Hassan

Moderaterne ønsker at være repræsenteret i alle kommuner i hele Danmark, hvorfor det er en stor glæde, at vi allerede nu kan begynde arbejdet med den Moderate dagsorden lokalt i Odense Kommune. Moderaterne vil modernisere den offentlige sektor og gøre op med det tunge bureaukrati, som besværliggør meget af det arbejde, der pågår i kommunerne. Det kan ikke ske fra Christiansborg alene. Tværtimod er det Moderaternes ønske at frisætte kommunerne, så den enkelte borger for mere handlekraft, frihed og værdighed.

Odense skal være frem mod 2030 være CO2-neutral, og det kræver en stor indsats fra alle. Vi er godt i gang som byråd, og jeg vil fortsat kæmpe for at realisering af denne plan, tilføjer Abdinoor Adam Hassan

Politisk leder i Moderaterne, Lars Løkke Rasmussen, glæder sig over, at Moderaterne allerede nu bliver repræsenteret på det lokalpolitiske landkort.

Vi tager i øjeblikket et vigtigt næste skridt i partiets udvikling. Det er en stor fornøjelse, at Moderaterne nu også kan kalde sig for et kommunalt og regionalt parti. Vi ønsker at være en blivende faktor i dansk politik og derfor også påvirke den nære politik, som skaber forandring helt tæt på danskerne i kommuner og regioner. Jeg er rigtig glad for, at så mange byrådsmedlemmer allerede nu vil repræsentere Moderaterne.