Skip to main content
4. oktober 2023

AV-Connection holder flyttesalg med store rabatter

AV-butikken på Dalumvej 9 er i gang med at flytte i nye lokaler, og derfor holder de nu et stort flyttesalg med skarpe tilbud.

Af: Rikke Hansen | Foto:

AV-butikken på Dalumvej 9 er i gang med at flytte i nye lokaler, og derfor holder de nu stort flyttesalg med skarpe tilbud.

Efter 14 år på Dalumvej 9 tager AV-Connection Odense nu skridtet over på den anden side af gaden, når de flytter sammen med Lysspecialisten i slutningen af oktober.

Tilbud på udstillingsmodeller

Den store flytning betyder, at de nu afholder et stort flyttesalg med alle de varer, som de ikke skal have med over i den nye butik. Der er store besparelser på deres demo/udstillingsmodeller, og de sælges naturligvis efter først-til-mølle-princippet. De gode tilbud gælder kun i den fysiske butik, og de kan derfor ikke købes i webbutikken.

Du kan evt. kontakte butikken på tlf. 35 10 30 30 eller odense@av-connection.dk for at høre om mulighederne for forsendelse, hvis du ikke har mulighed for selv at hente varen i butikken.

Find tilbudene her

Du kan se de forskellige tilbud lige her på den opdaterede liste, men det er altid en god ide at ringe til butikken for at sikre dig, at varen ikke er udsolgt, før du besøger butikken.