Skip to main content
7. juni 2023

B1909 er videre i landspokalturneringen

De røde fra B1909 er videre i landspokalturneringen efter en flot tilkæmpet sejr tirsdag aften med 1-0 over TPI.

Af: Rikke Hansen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Værterne fra B1909 er videre i landspokalturneringen, efter de tirsdag aften slog TPI med 1-0.

300 fremmødte tilskuere støttede op om de røde på det solbeskinnede 3F Gillested Park.

Boldklubben 1909 startede kampen stærkt med mest boldbesiddelse i første halvleg, hvor intensitet og duelspil prægede opgøret. Alle spillere fra B1909 kæmpede for holdet i tacklingerne, omstillingerne og angrebene både langs kanterne og gennem midten.

De røde fortsatte deres dominans i anden halvleg og lagde ekstra pres på gæsterne. Halvvejs gennem anden halvleg fandt Ali Al-Rabiey nettet og sendte hjemmeholdet i front.

Mod slutningen af kampen skubbede gæsterne spillet frem i håbet om at finde en udligning. Udligningen kom dog aldrig og chancemæssigt havde det ikke være urimeligt, hvis B1909 havde scoret endnu en gang i kampens sidste minutter.

Flere mål kom der ikke, men med sejren er B1909 videre til næste runde i årets landspokalturnering.