Skip to main content
26. maj 2023

Barfod Transport udlejer store kontorlokaler kun 300 meter fra motorvejen

Er du på udkig efter store og lyse kontorlokaler i Odense SV, der ligger tæt på motorvejen? Så kan Barfod Transport hjælpe dig.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Er du på udkig efter store og lyse kontorlokaler i Odense SV, der ligger tæt på motorvejen og med gode parkeringsforhold? Så kan Barfod Transport hjælpe dig.

Efter at Barfod Transport er flyttet til deres nye store lokaler på Hvidkærvej 17 i Odense SV, har de fået flere kontorlokaler, end de selv har brug for. Derfor er de interesserede i at udleje tre af dem.

LÆS OGSÅ: Barfod Transport udvider og flytter i nye store lokaler

Så står du eller din virksomhed og mangler et nyt kontorlokale, kan I her leje ét eller flere, der med sin ideelle placering ligger kun 300 meter fra motorvejen. Der er gode parkeringsmuligheder lige ude foran hvert enkelt kontor, fine køkken- og toiletfaciliteter samt store rum, der gør det til et oplagt sted for virksomheder, der gerne både vil have plads, og en placering der er let at komme til for både lokale, pendlere og kunder.

Tre kontorer med mulighed for lagerplads

Barfod Transport udlejer i alt tre forskellige kontorlokaler på henholdsvis 98 kvm, 240 kvm og 280 kvm. Alle tre kontorer er klar til udlejning nu, og det er muligt både at leje dem alle sammen eller enkeltvis. Hvis man desuden har brug for at leje lagerplads, kan det også aftales. Lejeprisen for kontorlokaler og evt. lagerplads aftales med Barfod Transport.

Hvis du er interesseret i at høre mere om kontorerne eller ønsker en fremvisning, kan du kontakte Laila Petersen på mail: lp@barfodtransport.dk eller tlf. 40 70 98 01.

Du kan se billeder af to af kontorerne herunder:

Kontor på 240 kvm:

Kontor på 280 kvm: