Skip to main content

All inclusive Oktoberfest

Tag kollegaer, venner eller samarbejdspartnere under armen, når Fyns svar på Oktoberfest løber af stablen lørdag d. 14. oktober. All inclusive og den festlige tradition Oktoberfest er måske ikke den mest gængse kombination, men det er ikke desto mindre tilfældet, når Odense Congress Center slår dørene op til All inclusive Oktoberfest 2023. Det er dog […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Tag kollegaer, venner eller samarbejdspartnere under armen, når Fyns svar på Oktoberfest løber af stablen lørdag d. 14. oktober.
All inclusive og den festlige tradition Oktoberfest er måske ikke den mest gængse kombination, men det er ikke desto mindre tilfældet, når Odense Congress Center slår dørene op til All inclusive Oktoberfest 2023.
Det er dog ikke den kedelige udgave af all inclusive, som folkefesten byder på. I stedet er konceptet, at når du først har købt din billet, så er alle barer og madsteder til fri afbenyttelse hele aftenen!
Udover forskellige barer med både drinks og øl samt madboder med tyske retter, så vil forskellige DJ’s og coverbands også lægge vejen forbi og spille op til fest.
Du kan læse mere og købe billet til folkefesten, der blander tysk tradition og dansk kvalitet, her.

Information
Dato 14/10/2023 - 15/10/2023
Arrangør Odense Congress Center
Adresse Odense Congress Center
Postnummer Ukendt
By Ukendt