Skip to main content

Angle Camp for begyndere hos Odense Fladskærmscenter

Er du bidt af højder, og elsker du, når adrenalinen pumper efter et faldskærmsudspring? Så kan du den 7. oktober komme til Angle Camp og lære en ny udspringsmetode. DFU og Odense Faldskærmscenter er gået sammen om at arrangere en Angle Camp, der er målrettet dig, der kun lige er startet på angle-metoden eller gerne […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er du bidt af højder, og elsker du, når adrenalinen pumper efter et faldskærmsudspring? Så kan du den 7. oktober komme til Angle Camp og lære en ny udspringsmetode.
DFU og Odense Faldskærmscenter er gået sammen om at arrangere en Angle Camp, der er målrettet dig, der kun lige er startet på angle-metoden eller gerne vil prøve den af.
Dagen starter kl. 08.00 med teori og gennemgang af sikkerhed, flyvestilling, formation, separation, exit og navigation. Herefter får du mulighed for at springe i små grupper eller 1-1, imens du gradvist får øget sværhedsgraden.
Du kan kun deltage, hvis du har haft mindst 100 spring før, har deltaget i teori og har FS-udtjek. Derudover skal du være tryg ved at flyve i mindre grupper, og du skal bære FF-egnet udstyr samt dytter. Du betaler for din egen plads i flyveren.
Du tilmelder dig ved Bo Maschke eller Jens Prip, som vil stå for teori og coaching på dagen.
Find mere info om campen her.

Information
Dato 07/10/2023 - 07/10/2023
Arrangør Odense Faldskærmscenter
Adresse Odense Faldskærmscenter
Postnummer Ukendt
By Ukendt