Skip to main content

Arrangement om børn og unges mentale trivsel

Børn og unges mentale trivsel er i fokus, når Odense kommune står for et særligt arrangement i Odense Koncerthus d. 10. september. Formålet med arrangementer er at få dine idéer og forslag til, hvordan Odense Kommune kan styrke den mentale trivsel for kommunens børn og unge. Flere og flere unge odenseanere kæmper med dårlig mental […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Børn og unges mentale trivsel er i fokus, når Odense kommune står for et særligt arrangement i Odense Koncerthus d. 10. september. Formålet med arrangementer er at få dine idéer og forslag til, hvordan Odense Kommune kan styrke den mentale trivsel for kommunens børn og unge.
Flere og flere unge odenseanere kæmper med dårlig mental trivsel. Det er også en tendens, der gør sig gældende i resten af landet. Undersøgelser viser nemlig, at hver tredje unge kvinde og lidt færre unge mænd i Danmark ikke trives. Og det vil Odense Kommune gerne gøre noget ved.
Derfor har de brug for dig. Du kan gøre en forskel for børn og unges trivsel ved at møde op i Odense Koncerthus d. 10. september og deltage i den åbne debat. Det bliver muligt at komme med dine inputs, samt tale med byens politikere om, hvordan den mentale trivsel kan styrkes i Odense Kommune.
Til arrangementet kommer blandt andre professor i psykologi Sven Brinkmann, som fortæller om børn og unge liv i dag. Desuden kommer den danske musiker Calby og optræder.
Det er gratis at deltage i arrangementet, men du skal bare huske at tilmelde dig her senest d. 7. september.

Information
Dato 10/09/2022 - 10/09/2022
Arrangør Carl Nielsen Salen, Odense Kocerthus
Adresse Carl Nielsen Salen, Odense Kocerthus
Postnummer Ukendt
By Ukendt