Skip to main content

Borgermøde om den nye regionale udviklingsstrategi

Vil du gerne give dit input til, hvordan Region Syddanmark skal se ud i fremtiden? Eller vil du bare gerne høre mere om den kommende udviklingsstrategi for regionen? Så kom med til møde i Odense d. 12. januar. Der er lagt i selen for, at Region Syddanmark også fremadrettet skal være et godt og attraktivt […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Vil du gerne give dit input til, hvordan Region Syddanmark skal se ud i fremtiden? Eller vil du bare gerne høre mere om den kommende udviklingsstrategi for regionen? Så kom med til møde i Odense d. 12. januar.
Der er lagt i selen for, at Region Syddanmark også fremadrettet skal være et godt og attraktivt sted at bo, arbejde og studere. Derfor arbejder regionens politikere på en ny udviklingsstrategi, der skal sikre netop det. Du inviteres til at give dit besyv med til et møde sammen med politikerne, og der vil være rig mulighed for at diskutere regionens problemstillinger og selv komme med inspirerende løsningsforslag.
Mødet vil blandt andet omhandle klima, uddannelser, kultur, mental trivsel og levevilkår, transportmuligheder, internationale perspektiver og meget mere.
Mødet afholdes på Tornbjerg Gymnasium i Odense d. 12. januar kl. 18.00 – 20.45. Du kan også deltage i Vejen d. 10. januar.
Det er gratis at deltage.
Læs meget mere om mødet på Region Syddanmarks hjemmeside.

Information
Dato 12/01/2023 - 12/01/2023
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt