Skip to main content

Bryllupsmesse

Skal du og din bedre halvdel snart giftes, og mangler I inspiration til den store dag? Så tag med til bryllupsmesse i Odense Congress Center d. 12. februar. Her finder I alt, der skal til, for at gøre jeres bryllup til en perfekt og mindeværdig kærlighedsfest. Der er mange ting at holde styr på, når […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Skal du og din bedre halvdel snart giftes, og mangler I inspiration til den store dag? Så tag med til bryllupsmesse i Odense Congress Center d. 12. februar. Her finder I alt, der skal til, for at gøre jeres bryllup til en perfekt og mindeværdig kærlighedsfest.
Der er mange ting at holde styr på, når man skal planlægge et bryllup. Men der er hjælp at hente til bryllupsmesse, hvor det hele samles på ét sted. I finder udstillere og leverandører inden for både brudekjoler, herretøj, ringe, blomster, bryllupskager, feststeder og meget mere – og mange kører endda med særlige messetilbud. Der er udstillere fra over hele Fyn, men der er også flere fra Jylland og Sjælland, så der vil være rigeligt med muligheder at vælge imellem.
Tag din partner i hånden og begiv jer afsted til en inspirerende dag, hvor I kan få lagt spændende planer for jeres helt unikke bryllupsfest.
Messen er åben fra kl. 11-16, og det koster 75 kroner at deltage. Så længe lager haves, får deltagere også et eksemplar af magasinerne BRUDEN og GOMMEN med i prisen.
Bestil jeres billetter her.

Information
Dato 12/02/2023 - 12/02/2023
Arrangør Odense Congress Center
Adresse Odense Congress Center
Postnummer Ukendt
By Ukendt