Skip to main content

Den succesfulde jobsøgning: Den virksomhedsrettede ansøgning

På dette korte webinar vil du blive præsenteret for nogle konkrete værktøjer, der kan være til gavn i jobsøgningsprocessen. På dette korte webinar arrangeret af Improve Business vil du få nogle konkrete tips og tricks, du kan bruge i din næste jobansøgning. Du vil blandt andet blive præsenteret for, hvorfor det ikke er gavnligt at […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

På dette korte webinar vil du blive præsenteret for nogle konkrete værktøjer, der kan være til gavn i jobsøgningsprocessen.
På dette korte webinar arrangeret af Improve Business vil du få nogle konkrete tips og tricks, du kan bruge i din næste jobansøgning. Du vil blandt andet blive præsenteret for, hvorfor det ikke er gavnligt at skrive jeg, mig og min i din ansøgning.
Webinarets hovedfokus er at skabe konkret værdi for de medvirkende, så den næste jobansøgning bliver relevant for virksomheder og gør læseren så nysgerrig, at de kalder dig til jobsamtale.
Improve Business har mere end 100 års erfaring indenfor personprofilering og rekruttering, og de har hjulpet +500 virksomheder med at udvikle deres forretninger og vækstpotentiale. Du kan læse mere om dem på deres annonceside.
Webinaret afholdes torsdag d. 23. marts, og du kan tilmelde dig her.

Information
Dato 23/03/2023 - 23/03/2023
Arrangør Onlineevent
Adresse Onlineevent
Postnummer Ukendt
By Ukendt