Skip to main content

Denmark Open prestented by VICTOR

I uge 42 inviterer Odense igen i år til badminton i verdensklasse. Som sædvanlig bliver verdens næstældste badmintonturnering afholdt i Odense. Dog er noget anderledes i år. For første gang siden 2008, finder turneringen sted i Jyske Bank Arena efter 13 år i Odense Idrætshal. Men noget der ikke ændrer sig er, at det bliver […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

I uge 42 inviterer Odense igen i år til badminton i verdensklasse. Som sædvanlig bliver verdens næstældste badmintonturnering afholdt i Odense.
Dog er noget anderledes i år. For første gang siden 2008, finder turneringen sted i Jyske Bank Arena efter 13 år i Odense Idrætshal. Men noget der ikke ændrer sig er, at det bliver klodens bedste badmintonspillere, der kæmper om titlen.
Sidste års DENMARK OPEN presented by VICTOR bød på store danske øjeblikke – ikke mindst da Viktor Axelsen endelig vandt turneringen på hjemmebane. Igen i år kommer banerne til at blive prydet af verdensstjerner og fantastisk badminton.
Udover badminton i verdensklasse kan du og familien opleve flere ting til DENMARK OPEN presented by VICTOR. I Jyske Bank Arena bliver der autografskrivning, Kids Zone, konkurrencer og meget mere, som kan give familien en stor oplevelse.
Priserne starter fra 150 kr, og så kan du komme ind og se badminton på øverste niveau en hel dag. Du kan købe din dagsbillet lige her.