Skip to main content

Det Fynske Dyrskue

Sommertid er dyrskuetid! Den 9.-11. juni danner Det Fynske Dyrskue traditionen tro rammen om en folkefest, hvor du kan opleve alt, hvad livet på landet indebærer.  Siden 1882 har Det Fynske Dyrskue bygget bro mellem land og by samt sat fokus på landbruget, dyrene og maskinerne. I takt med samfundets udvikling er der løbende blevet […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Sommertid er dyrskuetid! Den 9.-11. juni danner Det Fynske Dyrskue traditionen tro rammen om en folkefest, hvor du kan opleve alt, hvad livet på landet indebærer. 
Siden 1882 har Det Fynske Dyrskue bygget bro mellem land og by samt sat fokus på landbruget, dyrene og maskinerne. I takt med samfundets udvikling er der løbende blevet tilføjet nye elementer, og i år er der som noget helt nyt blevet tilføjet et udeliv-segment til det allerede tætpakkede program.
Hvis benene begynder at trænge til et hvil, kan du tage familien, vennerne eller kollegaerne under armen og søge hen imod pladsens nye parkområde, hvor du kan fylde maven og slukke tørsten fra et streetfood-marked.
Programmet for Det Fynske Dyrskue vil løbende blive opdateret, men du kan finde en lille smagsprøve på programmet og købe en prisbesparende onlinebillet her.

Information
Dato 09/06/2023 - 11/06/2023
Arrangør Dyrskuepladsen
Adresse Dyrskuepladsen
Postnummer Ukendt
By Ukendt