Skip to main content

European Robotics Forum

Sidst der var europæisk topmøde for robotfolk i Odense, var tilbage i 2012. Nu vender European Robotics Forum (ERF) med deltagelse af op mod 800 roboteksperter så retur til Odense og Danmark. Syddansk Universitet har trukket konferencen til Odense med lokal opbakning fra Odense Kommunes Invest in Odense, den danske robotklynge Odense Robotics og Teknologisk […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Sidst der var europæisk topmøde for robotfolk i Odense, var tilbage i 2012. Nu vender European Robotics Forum (ERF) med deltagelse af op mod 800 roboteksperter så retur til Odense og Danmark.
Syddansk Universitet har trukket konferencen til Odense med lokal opbakning fra Odense Kommunes Invest in Odense, den danske robotklynge Odense Robotics og Teknologisk Institut, som arrangerede konferencen i Odense i 2012.
Fakta
– European Robotics Forum (ERF) er Europas største robotkonference. ERF arrangeres af euRobotics og finder sted en gang om året – næste år med SDU som vært i Odense.
– Første gang var tilbage i 2010, hvor det første europæiske robottræf fandt sted i San Sebastian i Spanien. To år senere besøgte topmødet Odense. Her var der især var interesse for den fynske robotkomet Universal Robots og det akademiske robotmiljø på Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet på SDU.
– Det er Syddansk Universitet, der har trukket robot-topmødet tilbage til Odense med opbakning fra Odense Kommunes Invest In Odense, robotklyngen Odense Robotics og Teknologisk Institut.
– European Robotics Forum finder sted i Odense med base i Odeon i dagene 14-16. marts i 2023.

Information
Dato 14/03/2023 - 16/03/2023
Arrangør Odeon
Adresse Odeon
Postnummer Ukendt
By Ukendt