Skip to main content

Familiens Klimatopmøde

Hvis dig og din familie gerne vil vide mere om, hvordan I kan blive mere klimavenlige, så besøg Familiens Klimatopmøde i Odense d. 8. september. Bronx inviterer indenfor til Odense Kommunes lancering af Familiens Klimatopmøde. Det er et let og underholdende digitalt univers, hvor I kan få konkrete tips til jeres klimaindsats i hverdagen. Der […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Hvis dig og din familie gerne vil vide mere om, hvordan I kan blive mere klimavenlige, så besøg Familiens Klimatopmøde i Odense d. 8. september.
Bronx inviterer indenfor til Odense Kommunes lancering af Familiens Klimatopmøde. Det er et let og underholdende digitalt univers, hvor I kan få konkrete tips til jeres klimaindsats i hverdagen. Der tages udgangspunkt i jeres egne vaner, og I får konkrete tal på, hvor meget CO2 I kan spare, hvis I for eksempel vælger at tage cyklen oftere eller spiser mindre kød.
Kom med hele familien og tag en computer under armen. Så får I:
– Information om hvad der er fakta, og hvad der er fordomme om klimaforandringer.
– Adgang til Danmarks måske mest raffinerede CO2-regnemaskine, der ret præcist udregner jeres families CO2-udledning.
– Gratis og klimavenlig aftensmad til børn og voksne.
– Hyggeligt selskab med andre familier, der også ønsker at blive mere klimavenlige.
Aftenen bliver indledt af Odenses klima- og miljørådmand Tim Vermund, og alle er velkomne. Dog anbefales det, at børn er fra 10 år og derover, for at de får mest ud af Topmødet.
Hvis I gerne vil deltage, er det er nødvendigt, at I tilmelder jer til aftenen på forhånd. Det skal gøres senest d. 6. september lige her.
Hvis du har nogle spørgsmål, kan du sende dem til cmahl@odense.dk.

Information
Dato 08/09/2022 - 08/09/2022
Arrangør Bronx
Adresse Bronx
Postnummer Ukendt
By Ukendt