Skip to main content

FIFA FUN hos JumpingFun

Er du vild med at spille FIFA, og tror du, at du har det, der skal til for at vinde en stor FIFA turnering? Så er FIFA FUN turneringen noget for dig. Søndag den 6. november inviterer JumpingFun alle FIFA fanatikere til en dag fyldt med sjov. Der kommer til at være to turneringer: – […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er du vild med at spille FIFA, og tror du, at du har det, der skal til for at vinde en stor FIFA turnering? Så er FIFA FUN turneringen noget for dig.
Søndag den 6. november inviterer JumpingFun alle FIFA fanatikere til en dag fyldt med sjov. Der kommer til at være to turneringer:
– En turnering for de deltagere som er 13 år og under.
– En turnering for de deltagere som er over 13 år.
Tilmelding er først-til-mølle, og der er 16 pladser ved hver turnering. For at deltage skal du udfylde dette spørgeskema på deres hjemmeside. Det koster 75 kr. pr. deltager at være med i turneringen, og billetterne købes via Mobilepay på nummeret 323663.
Med i prisen er der inkluderet en Face Kondi. Du er sikret minimum to kampe i turneringen, og når du ikke spiller, kan du hoppe ubegrænset hele dagen lang. Desuden har du også adgang til Panna bane samt workshops.
Så hvis du kan holde hovedet koldt, score mål og være hurtig på controlleren, skal du komme til FIFA FUN.

Information
Dato 06/11/2022 - 06/11/2022
Arrangør JumpingFun
Adresse JumpingFun
Postnummer Ukendt
By Ukendt