Skip to main content

Fjordens Dag på Stige Ø

Den 10. september står den i fjordens tegn på Stige Ø. Kom til Fjordens Dag med masser af sjove aktiviteter i det fri for hele familien. Brug søndagen ved vandet til Fjordens Dag på Stige Ø. Her skal vi sammen hylde og nyde naturen og vores skønne fjord med et overflødighedshorn af aktiviteter, hvor alle […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Den 10. september står den i fjordens tegn på Stige Ø. Kom til Fjordens Dag med masser af sjove aktiviteter i det fri for hele familien.
Brug søndagen ved vandet til Fjordens Dag på Stige Ø. Her skal vi sammen hylde og nyde naturen og vores skønne fjord med et overflødighedshorn af aktiviteter, hvor alle kan være med.
Fjordens dag afholdes på fire forskellige lokationer langs Odense Fjord: Stige Ø, Boels Bro, Seden Strandby og Klintebjerg. Til sammen er der planlagt mere end 150 aktiviteter under åben himmel.
På Stige Ø er der fokus på miljø og bæredygtighed med bl.a. upcyclingsworkshop og inspiration til bæredygtige tiltag i hverdagen. Du kan også prøve kræfter med et væld af natur- og friluftsaktiviteter, f.eks. SUP-board, orienteringsløb, kajak, fange krabber og undersøge livet under vand – og meget mere.
Derudover komme Sebastian Klein forbi kl. 11 for at optræde med sit soloshow. Her vil han gøre alle deltagere klogere på dyrenes forunderlige liv med sin sædvanlige humor og gode humør.
Sidst, men ikke mindst, vil der være boder med mad og drikke, til når sulten melder sig.
Se hele programmet her.

Information
Dato 10/09/2023 - 10/09/2023
Arrangør Stige Ø
Adresse Stige Ø
Postnummer Ukendt
By Ukendt