Skip to main content

Folkemusik og folkedans på Brenderup Højskole

Brenderup Højskole inviterer alle med en interesse for folkemusik og folkedans til et ophold fyldt med musik, dans og godt humør. I uge 27 og 28 inviterer Brenderup Højskole nybegyndere og øvede til et kort højskolekursus i folkemusik og folkedans. Kurset er bygget op omkring forskellige dagstemaer, der alle bliver varetaget af indbudte gæster, som […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Brenderup Højskole inviterer alle med en interesse for folkemusik og folkedans til et ophold fyldt med musik, dans og godt humør.
I uge 27 og 28 inviterer Brenderup Højskole nybegyndere og øvede til et kort højskolekursus i folkemusik og folkedans. Kurset er bygget op omkring forskellige dagstemaer, der alle bliver varetaget af indbudte gæster, som er eksperter på hver deres område.
Programmet er stadig under udvikling, men sikkert er det, at ugen vil være fyldt med spændende aktiviteter, musik og dans. Man vil blandt andet have mulighed for at komme i danseværkstedet eller øve sammenspil. Du kan læse nærmere om de allerede fastlagte aktiviteter og følge med i udarbejdningen af programmet her.
Det praktiske
Kursusopholdet hører til Brenderup Højskoles koncept om korte kurser, hvor man har mulighed for at fordybe sig eller lære noget nyt. Som kursist får man en reel højskoleoplevelse med alt fra fællessang, samvær og dejlige naturomgivelser.
Prisen for opholdet er 4995 kr. på dobbeltværelse eller 5495 kr. på enkeltværelse, og med i prisen er sengelinned og håndklæde. Kurset strækker sig fra søndag d. 9. juli til og med lørdag d. 15. juli.
Du kan læse meget mere om arrangementet på Brenderup Højskoles hjemmeside.

Information
Dato 09/07/2023 - 15/07/2023
Arrangør Brenderup Højskole
Adresse Brenderup Højskole
Postnummer Ukendt
By Ukendt