Skip to main content

Forårsinspiration: Påskeæg på mange måder

Bliv klogere på ægget som genstandsform i teori og praksis, når Brenderup Højskole inviterer til blomsterbinding og forårsinspiration med ægget i centrum. Man tænker måske ikke synderligt over det i hverdagen, men ægget spiller en central rolle i mange danske traditioner. Ægget er bl.a. det symbol vi bruger, når vi skal vise, at det er […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Bliv klogere på ægget som genstandsform i teori og praksis, når Brenderup Højskole inviterer til blomsterbinding og forårsinspiration med ægget i centrum.
Man tænker måske ikke synderligt over det i hverdagen, men ægget spiller en central rolle i mange danske traditioner. Ægget er bl.a. det symbol vi bruger, når vi skal vise, at det er forår og påske. Derudover er der også knyttet en masse historier og symboler til ægget. Alt dette og mere til kan du blive klogere på, når Brenderup Højskole i samarbejde med blomsterbinder Dorthe Wemby inviterer til et forårsinspirerede weekendkursus.
Her kommer du til at bruge en hel weekend i æggets selskab, og du vil både blive klogere i teori og praksis. Du kommer blandt andet til at fremstille forskellige former for æg, der alle kan bruges som dekorationsmateriale.
Program
For at komme vidt omkring har Dorthe Wemby skruet et alsidigt program sammen. I løbet af weekenden vil man bl.a. prøve kræfter med at fremstille æg af plantematerialer, materialeindsamling i skoven og meget mere. Du kan læse nærmere og se programmet udspecificeret under ”Blomsterbinding Weekendkursus” her.
Det praktiske:
Kursusopholdet hører til Brenderup Højskoles koncept om korte kurser, hvor man har mulighed for at fordybe sig eller lære noget nyt. Som kursist får man en reel højskoleoplevelse med alt fra fællessang, samvær og dejlige naturomgivelser.
Weekendkurset foregår fredag d. 17/3 kl. 13:00 til søndag d. 19/3 kl. 16:00. Prisen er 2500 kr., og med i prisen er: Alle materialer til kurset, overnatning, forplejning, sengetøj og to stk. håndklæder. Du kan læse nærmere og tilmelde dig under ”Blomsterbinding Weekendkursus” her https://brenderuphojskole.com/korte-kurser/.

Information
Dato 17/03/2023 - 19/03/2023
Arrangør Brenderup Højskole
Adresse Brenderup Højskole
Postnummer Ukendt
By Ukendt