Skip to main content

Foredrag med Ditlev Tamm i Odense

Hvordan var som mand at gå klædt i kvindetøj i det 15. og 16. århundrede? Forfatter og professor Ditlev Tamm kommer til Kulturmaskinen den 15. maj, hvor han holder et foredrag, som AOF Center Odense har arrangeret. Tamm tager til foredraget udgangspunkt i sin nyeste bog “Skabt som mand og kvinde”, som omhandler den franske […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Hvordan var som mand at gå klædt i kvindetøj i det 15. og 16. århundrede?
Forfatter og professor Ditlev Tamm kommer til Kulturmaskinen den 15. maj, hvor han holder et foredrag, som AOF Center Odense har arrangeret. Tamm tager til foredraget udgangspunkt i sin nyeste bog “Skabt som mand og kvinde”, som omhandler den franske gejstlige François-Timoléon de Choisy, som levede på Solkongen Ludvig d. 14.s tid, og som i perioder af sit liv gik i klædt i dametøj. Tamm beretter om, hvordan det at klæde sig som det andet køn ikke er et moderne fænomen, men noget som har eksisteret i århundreder.
Ditlev Timm har været forfatter, samt underviser i retshistorie ved Københavns Universitet i mange år. Han er også kendt fra DR-programmet “Ditlev Tamm – professor på høje hæle”. Timm har selv fundet glæden ved at være crossdresser, hvilket du kan høre ham fortælle meget mere om til dette arrangement.
Læs mere om foredraget her.
 
| Annoncørbetalt indhold |

Information
Dato:
15/05/2023 - 15/05/2023
Arrangør:Kulturmaskinen
Adresse:Kulturmaskinen
Postnummer:Ukendt
By:Ukendt