Skip to main content

Foredrag: Okay, så lyver jeg nu?

Kom til et lærerigt og underholdende foredrag den 27. februar om, hvad kropssprog betyder, og hvordan man kan afkode nonverbal kommunikation for at forstå, hvad der egentlig bliver sagt.

Af: Nete Ploug | Foto: AOF Center Odense

I samarbejde med AOF Center Odense gæster fored­rags­hol­de­ren og adfærdseksperten Christian Brandt-Müller Odense. Han er ekspert i nonverbal kommunikation og følelsesmæssig intelligens. Han er direktør og ho­ve­d­un­der­vi­ser hos Behavioural Intelligence Academy.

Til foredraget deler han på underholdende vis ud af sin vidden om, hvad alt det udsagte fortæller os, hvis vi lærer at afkode det.  Du får også et unikt indblik i efterretningsverdenens teknikker, der dagligt bruges af blandt andet FBI-profilers og CIA.

Du bliver klogere på, hvordan man aflæser andres nonverbale signaler som skuldertræk og ansigtsudtryk. På den måde får man adgang til den egentlig mening bag, hvad folk siger eller skriver.

For eksempel har det betydning for, hvad afsenderen egentlig siger, hvis tommelfingrene er skjult i hånden, hvis ens samtalepartner synker før, der svares på et spørgsmål, eller hvis ordet ‘faktisk’ bliver brugt.
Information
Dato 27/02/2024 19:00 - 27/02/2024 21:00
Arrangør AOF Center Odense
Adresse Kulturmaskinen, Farvegården 7
Postnummer 5000
By Odense C
Pris 100 kr.