Skip to main content

Fynske Bank Sportslørdag

Er du pjattet med sport? Så kom med til et brag af en sportsfestival i Odense d. 21. januar, hvor vi sammen hylder idrætslivet på Fyn. Der er et væld af sportsaktiviteter, kåringer og forestillinger på programmet, når Fynske Bank igen i år afholder sportslørdag. Det er helt gratis at deltage, og Odense Idrætspark danner […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er du pjattet med sport? Så kom med til et brag af en sportsfestival i Odense d. 21. januar, hvor vi sammen hylder idrætslivet på Fyn.
Der er et væld af sportsaktiviteter, kåringer og forestillinger på programmet, når Fynske Bank igen i år afholder sportslørdag. Det er helt gratis at deltage, og Odense Idrætspark danner rammerne om sportsnørderi og fest kl. 13-17.
Har du altid tænkt på, om bueskydning kunne være noget for dig? Eller drømmer du om at blive skarp til curling? Til Sportslørdag stiller Fyns forskellige idrætsforeninger op med hver deres sportsgren, som du kan få lov til at afprøve. Måske finder du en helt ny hobby!
Også stjernerne fra Odense Håndbold og Bulldogs kommer på besøg og giver autografer til alle fans. Der vil tilmed være flere forestillinger, og traditionen tro kan I overvære kåringerne og uddeling af de tre priser: Kammeratskabspris, Årets Fund og Årets Sportsnavn på Fyn. I må heller ikke gå glip af den sjove og spændende maskotdyst.
Læs mere om sportsdagen her.

Information
Dato 21/01/2023 - 21/01/2023
Arrangør Odense Idrætspark
Adresse Odense Idrætspark
Postnummer Ukendt
By Ukendt