Skip to main content

Gå hjem-møde om grøn omstilling i praksis hos Beierholm Odense

Kom til gå-hjem møde, og hør mere om, hvordan din virksomhed nemt kommer i gang med den grønne omstilling.

Af: Rikke Hansen | Foto: Beierholm

Vil du og din virksomhed gerne lære mere om, hvordan I kommer i gang med den grønne omstilling? Tirsdag den 27. februar holder Beierholm Odense et gå hjem-møde om netop dette.

Lær om ESG og bæredygtighed

Den grønne omstilling er kommet mere og mere i fokus hos virksomheder, og der er kommet flere krav fra både kunder og leverandører. Derfor er det vigtigt for enhver virksomhed – stor som lille – at forholde sig til bæredygtighed, rapportering og indsamling af data.

Derfor afholder Beierholm dette gå hjem-møde til alle jer, der gerne vil vide mere om ESG og bæredygtighed. På mødet vil I kunne finde inspiration til hvordan I kommer i gang med at arbejde med bæredygtighed i jeres virksomhed. I vil få præsenteret konkrete værktøjer, som I kan bruge til at at håndtere løbende registrering og rapportering af relevante forhold. Mødet vil fokusere på, hvordan I sætter arbejdet med bæredygtighed i praktisk kontekst og derved styrke jeres virksomheds forretningskoncept.

Hjælp til klimaregnskab

Desuden vil der blive givet en kort introduktion til et netværksforløb, hvor I får hjælp til at udarbejde virksomhedens første klimaregnskab. Netværksforløbene er for alle typer virksomheder, og det kræver ikke særlige forudsætninger, da I lærer det hele undervejs.

Mødet finder sted fra kl. 14.00-16.00 hos Beierholm Odense, Risingsvej 63, 1., 5000 Odense C.

Program
  • Kl. 14.00 – 14.10: Velkomst v/Jacob Pedersen, partner, statsaut. revisor, Beierholm
  • Kl. 14.10 – 15.30: Ole Andreasen, chefkonsulent, Beierholm Bæredygtighed, fortæller om det højaktuelle og vigtige arbejde med bæredygtighed, og ikke mindst de stigende krav fra kunder og leverandører.
  • Kl. 15.30 – 16.00: Mulighed for at netværke
Tilmelding

Det er helt gratis at deltage i mødet, dog skal man tilmelde sig her senest mandag den 26. februar kl. 10.00. Tilmeldingen foregår efter først til mølle-princippet,

Information
Dato 27/02/2024 14:00 - 27/02/2024 16:00
Arrangør Beierholm Odense
Adresse Risingvej 63
Postnummer 5000
By Odense C
Pris Gratis