Skip to main content

Gratis event og foredrag med Rane Willerslev om unges muligheder for fremtiden

Lørdag den 2. september vil der være åben debat og foredrag på Odense Rådhus med fokus på de unge i kommunen, der har svært ved fastholde uddannelse og job. Alle unge mennesker skal være en del af fællesskabet og have muligheden for at få sig et godt liv. Et stort antal unge i Odense Kommune […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Lørdag den 2. september vil der være åben debat og foredrag på Odense Rådhus med fokus på de unge i kommunen, der har svært ved fastholde uddannelse og job.
Alle unge mennesker skal være en del af fællesskabet og have muligheden for at få sig et godt liv. Et stort antal unge i Odense Kommune er dog udenfor uddannelse og beskæftigelse, og der er risiko for at flere ender samme sted i fremtiden.
Det vil kommunen gerne gøre noget ved, og derfor inviterer de til et spændende arrangement på rådhuset med debat og foredrag. Her har deltagerne desuden mulighed for at komme med deres forslag til, hvordan vi sammen styrker ungdommen og får de udsatte ind i fællesskabet.
Foredragsholderen er direktør for Nationalmuseet, Rane Willerslev, og han vil sætte spot på de unges mange potentialer uanset baggrund, og hvordan vi sørger for, at de ikke går til spilde.
Det er gratis at deltage i arrangementet, men der er begrænsede pladser, som tildeles efter først-til-mølle. Tilmeld dig her.

Information
Dato 02/09/2023 - 02/09/2023
Arrangør Odense Rådhus
Adresse Odense Rådhus
Postnummer Ukendt
By Ukendt