Skip to main content

Gratis temamøde for pårørende

Er du pårørende til en alvorligt syg eller en handicappet? Så kom til gratis temamøde for pårørende hos Odense Kommune den 7. juni. At være pårørende kan virke opslidende, når du glemmer at tænke på dig for i stedet at lægge alle dine kræfter i den syge eller handicappedes trivsel. Men for at du kan […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er du pårørende til en alvorligt syg eller en handicappet? Så kom til gratis temamøde for pårørende hos Odense Kommune den 7. juni.
At være pårørende kan virke opslidende, når du glemmer at tænke på dig for i stedet at lægge alle dine kræfter i den syge eller handicappedes trivsel. Men for at du kan være der for din nære, så skal du også huske at være der for dig selv.
Onsdag den 7. juni inviterer Odense Kommune indenfor til et gratis møde, hvor psykolog Sara Holmelund Molsen vil fortælle om “Medfølelse og Mentalisering”. Hun vil gøre dig klogere på, hvordan du kan yde omsorg for både dig selv og den anden og sørge for jeres begges trivsel.
Du skal tilmelde dig arrangementet ved at skrive til mail: paaroerende.aehf@odense.dk eller ringe på tlf.: 63 75 75 70. Frist er fredag den 2. juni.
Mødestedet er i Salen på Ørbækvej 100, Odense SØ. Benyt indgang A.
Arrangementet varer fra kl. 16.30-18.30, og der bliver serveret kaffe og sødt undervejs.
| Annoncørbetalt indhold |

Information
Dato 07/06/2023 - 07/06/2023
Arrangør Salen
Adresse Salen
Postnummer Ukendt
By Ukendt