Skip to main content

H.C. Andersen Festivals

I uge 34 bliver Odense centrum igen forvandlet til ét stort eventyr, når H.C. Andersen Festivals løber af stablen og spreder magi i de odenseanske gader og stræder. H.C. Andersen Festivals er en af Danmarks største kulturfestivaler, og endnu engang danner forfatterens fødeby rammen om eventyrlige aktiviteter og arrangementer for alle aldersgrupper. I år har […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

I uge 34 bliver Odense centrum igen forvandlet til ét stort eventyr, når H.C. Andersen Festivals løber af stablen og spreder magi i de odenseanske gader og stræder.
H.C. Andersen Festivals er en af Danmarks største kulturfestivaler, og endnu engang danner forfatterens fødeby rammen om eventyrlige aktiviteter og arrangementer for alle aldersgrupper. I år har festivalen 10-års jubilæum, hvilket bliver markeret med det hidtil største festivalprogram.
Årets program
I år byder programmet bl.a. på teaterforestillinger, foredrag og guidede ture, der alle har udgangspunkt i H.C. Andersens eventyrlige univers. Derudover er der i programmet også blevet plads til Street Art, koncerter og meget andet, som ligger i forlængelse af forfatterens eventyrlige verden.
H.C. Andersen Festivals har dog ikke udelukkende fokus på H.C. Andersens liv og forfatterskab, da det nemlig er fire festivaler samlet i én. Som en del af festlighederne er Odense Blomsterfestival, HCA Comedy Festival og Spoken Word Festival, der også er med til at skabe liv i gaderne med spændende programmer.
Du kan læse mere om H.C. Andersen Festivals og årets program her.

Information
Dato 21/08/2023 - 27/08/2023
Arrangør Odense Midtby
Adresse Odense Midtby
Postnummer Ukendt
By Ukendt