Skip to main content

H.C. Andersen Marathon

For 23. år i træk kan H.C. Andersen Marathon byde deltagere og tilskuere velkomne til Danmarks måske mest eventyrlige motionsløb. Ligesom H.C. Andersens eventyr henvender HCA-maratonet sig også til hele familien, da det har forskellige ruter og distancer, der både passer til debutanten og den garvede løber. Det er bl.a. muligt at vælge imellem en […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

For 23. år i træk kan H.C. Andersen Marathon byde deltagere og tilskuere velkomne til Danmarks måske mest eventyrlige motionsløb.
Ligesom H.C. Andersens eventyr henvender HCA-maratonet sig også til hele familien, da det har forskellige ruter og distancer, der både passer til debutanten og den garvede løber. Det er bl.a. muligt at vælge imellem en distance på 42, 21 eller 10 kilometer ligesom, at det også er muligt at løbe et mini-maraton på 4.2 kilometer.
Fælles for alle ruterne er, at de går igennem de odenseanske gader, som vil være en trafikfri zone i seks timer. Derudover får alle deltagere – store som små – også en unik og eventyrlig medalje, når de passerer målstregen.
Startskuddet til H.C. Andersen Marathon lyder søndag d. 24. september kl. 10:00. Du kan læse mere og tilmelde dig løbet her.

Information
Dato 24/09/2023 - 24/09/2023
Arrangør Odense Idrætspark
Adresse Odense Idrætspark
Postnummer Ukendt
By Ukendt