Skip to main content

Høstmarked på Sanderumgaard

Den anden søndag i september åbner Fyns hyggeligste høstmarked på Sanderumgaard. Fra kl. 10.00 til kl. 16.00 kan du opleve 70 stande fra hele landet, der bugner med smukke ting. Du kan blive inspireret og shoppe planter til haven, brugskunst og kunsthåndværk, fødevarer samt en lang række specialiteter. Skulle sulten melde sig, er der flere […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Den anden søndag i september åbner Fyns hyggeligste høstmarked på Sanderumgaard. Fra kl. 10.00 til kl. 16.00 kan du opleve 70 stande fra hele landet, der bugner med smukke ting. Du kan blive inspireret og shoppe planter til haven, brugskunst og kunsthåndværk, fødevarer samt en lang række specialiteter.
Skulle sulten melde sig, er der flere madboder og caféer på høstmarkedet, der gerne skulle kunne slukke enhver sult og tørst.
Det er desuden muligt at få en rundvisning i Den Romantiske Have, hvor du kan se de spejlblanke kanaler, fine lysthuse og smukke beplantning. Hvis du er haveinteresseret, vil dette være et besøg værd.
Høstmarkedet byder også på underholdning for de små. Der er både teater og klovneoptrædener i løbet af dagen, ligesom det er muligt at få en tur i hestevogn rundt i parken
Entre koster 50 kr. og børn under 15 år kommer gratis ind. Du kan købe din billet lige her.
Læs mere om Høstmarkedet og de forskellige stande her.