Skip to main content

Infomøde om Improve Business Academy

Til højtuddannede ledige og virksomheder med et uudløst vækstpotentiale har Improve Business udviklet et 10-ugers forløb, som hjælper begge parter godt på vej. Lyder det interessant? Så kom med til infomøde i Odense. Der er garanti for masser af ny viden og erfaring for den højtuddannede ledige, som gennem Improve Business Academy får mulighed for […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Til højtuddannede ledige og virksomheder med et uudløst vækstpotentiale har Improve Business udviklet et 10-ugers forløb, som hjælper begge parter godt på vej. Lyder det interessant? Så kom med til infomøde i Odense.
Der er garanti for masser af ny viden og erfaring for den højtuddannede ledige, som gennem Improve Business Academy får mulighed for at arbejde med et konkret udviklingsprojekt hos en virksomhed. Og også virksomheden kan glæde sig til at få en gratis udviklingskonsulent ud, der kan kickstarte et spændende projekt eller hjælpe med en afgørende problemstilling.
Er du arbejdssøgende og på jagt efter nye kompetencer? Eller sidder du i en virksomhed, der har brug for ekstra energi og nye input til endnu mere udvikling? Så kan Improve Business Academy være noget for jer!
Lær meget mere om forløbet til infomøde i Odense d. 19. januar eller d. 31. januar kl. 10.00 – 12.00.
Det er nødvendigt at deltage i et af deres infomøder for at blive optaget på forløbet. Deltagelse er selvfølgelig uforpligtende og helt gratis.
Tilmeld dig på Improve Business’ hjemmeside, hvor du også kan læse mere om forløbet.