Skip to main content

Infomøde om ny sportsmassøruddannelse hos Massørskolen-Fyn

Massørskolen-Fyn opretter en sportsmassøruddannelse. Har du brug for en sportsmassør til din klub eller forening, og vil I være med til at udvikle de dygtige studerende? Så deltag i infomødet d. 7. december.  Der er behov for flere massører med speciale i sportsudøvelse, og derfor er Massørskolen-Fyn ved at udvikle en uddannelse med fokus på […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Massørskolen-Fyn opretter en sportsmassøruddannelse. Har du brug for en sportsmassør til din klub eller forening, og vil I være med til at udvikle de dygtige studerende? Så deltag i infomødet d. 7. december. 
Der er behov for flere massører med speciale i sportsudøvelse, og derfor er Massørskolen-Fyn ved at udvikle en uddannelse med fokus på netop det med 10% af undervisningen indenfor sportsmassage. Uddannelsen starter op til april 2023. 
Derfor har de brug for hjælp fra jer idrætsklubber og –foreninger til at udarbejde indholdet af modulet og til at være med til at give de studerende erfaring gennem praktik hos jer. 
Mødet vil foregå d. 7. december kl. 19 og tager ca. to timer. Programmet er som følger: 

Velkomst
Information om skolen
Information om uddannelsen
Kort pause med mulighed for forfriskninger
Praktiske informationer om praktik i klubberne
Spørgsmål og kommentarer fra klubberne
Opsamling 

 
Skolens ejer, Anders Nielsen, deltager sammen med to af skolens fysioterapeuter, Jakob og Anna, der er med til at forme uddannelsen.  
Undervejs vil der være smørrebrød, vin og kaffe. 
Tilmelding skal ske inden d. 4. december 2022 til mail: anna@ms-f.dk 
For mere information, kontakt dem på tlf.: 32 70 96 71 eller send en mail til Anders på anders@ms-f.dk eller Anna på anna@ms-f.dk 

Information
Dato 07/12/2022 - 07/12/2022
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt