Skip to main content

Inspirationsmøde hos Beierholm Odense

Velkommen til inspirationsmøde hos Beierholm Odense, hvor du kan blive meget klogere på skolernes krav og udfordringer i forhold til regnskab og revision. Er du skoleleder eller forstander, har du en økonomifunktion på en skole, eller vil du bare gerne vide mere om aktuelle emner og problemstillinger omkring regnskab og revision hos Danmarks skoler? Så […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Velkommen til inspirationsmøde hos Beierholm Odense, hvor du kan blive meget klogere på skolernes krav og udfordringer i forhold til regnskab og revision.
Er du skoleleder eller forstander, har du en økonomifunktion på en skole, eller vil du bare gerne vide mere om aktuelle emner og problemstillinger omkring regnskab og revision hos Danmarks skoler? Så sæt en kryds i kalenderen den 8. december, hvor Beierholm Odense inviterer til inspirationsmøde.
Beierholm er eksperter i virksomhedsrådgivning, og de guider både små, mellemstore og store virksomheder inden for alt fra revision, regnskab og bogføring til opstart af virksomheder, positionering på markedet, digitalisering og meget mere. Læs mere om Beierholm på deres profil.
Se frem til en lærerig eftermiddag, der er spækket med nødvendig viden og nyheder om krav og lovning. Det detaljerede program kan ses på Beierholms hjemmeside. Her kan du også tilmelde dig til mødet. Det er gratis at deltage.

Information
Dato 08/12/2022 - 08/12/2022
Arrangør Beierholm Odense
Adresse Beierholm Odense
Postnummer Ukendt
By Ukendt