Skip to main content

Jobinformationsmøde hos Fyns Politi

Har du nogensinde overvejet en karriere inden for politiet? Drømmer du om et job, hvor hver dag er fyldt med forskellige udfordringer? Og ønsker du at være en del af at skabe et trygt og sikkert samfund? Så har du nu mulighed for at deltage i jobinformationsmøde hos Fyns Politi, hvor du får mulighed for […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Har du nogensinde overvejet en karriere inden for politiet? Drømmer du om et job, hvor hver dag er fyldt med forskellige udfordringer? Og ønsker du at være en del af at skabe et trygt og sikkert samfund?
Så har du nu mulighed for at deltage i jobinformationsmøde hos Fyns Politi, hvor du får mulighed for at lære mere om politiets uddannelsesprogrammer og de fremtidige karrieremuligheder.
Politiet er på udkig efter nye kolleger, der har en brændende passion for at bære den blå uniform. Derfor afholder de et åbent informationsmøde, hvor nysgerrige personer kan få et indblik i politiets dagligdag.
Under arrangementet vil det være muligt at møde deres uddannelseskoordinatorer samt tale med nogle af de politistuderende.
Programmet for dagen:
Kl. 17.00 – Velkomst
Kl. 17.05 – Præsentation af optagelsesforløbet, uddannelserne og karrieremulighederne
Kl. 18.00 – Spørgerunde og møde med politistuderende
Kl. 19.00 – Afslutning
For tilmelding, send en e-mail til arrangementer@politi.dk.
I tilmeldingen skal du angive datoen for arrangementet, dit fulde navn, e-mailadresse, fødselsdato og telefonnummer.
Læs mere her.

Information
Dato 26/06/2023 - 26/06/2023
Arrangør Fyns Politi
Adresse Fyns Politi
Postnummer Ukendt
By Ukendt