Skip to main content

Juleballet i Rådhushallen

Julen nærmer sig, og det betyder, at det endelig er blevet tid til smuk ballet i Rådhushallen i Odense. Hvert år fremfører Det Kongelige Teater – Balletskolen Odense en juleforestilling, hvor eleverne viser, alt hvad de har lært. Hvert år tager forestillingen udgangspunkt i et eventyr af H.C. Andersen, og i år er det Klokken, […]

LokalNyt
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Julen nærmer sig, og det betyder, at det endelig er blevet tid til smuk ballet i Rådhushallen i Odense. Hvert år fremfører Det Kongelige Teater – Balletskolen Odense en juleforestilling, hvor eleverne viser, alt hvad de har lært.
Hvert år tager forestillingen udgangspunkt i et eventyr af H.C. Andersen, og i år er det Klokken, der fortolkes. Det er en fortælling om to konfirmander – en rig og en fattig. De finder frem til en guddommelig klokke, fordi de er lyttende, vedholdende og nysgerrige af sind.
Forestillingen KLOKKEN er en danseforestilling, der er en eksplosion af klassisk ballet og moderne dans. Balletforestillingen opfordrer os alle til at finde vores egen vej i livet. Balletten spørger: Hvad er klokken for os i dag? Og hvordan kan vi bedst muligt få skabt så meget ro i vores liv, at vi kan høre klokken.
Den smukke forestilling bliver fremført otte gange over fire dage, og det plejer at blive udsolgt. Derfor kan du allerede nu købe din billet her.

Information
Dato 09/12/2022 - 09/12/2022
Arrangør Odense Rådhus
Adresse Odense Rådhus
Postnummer Ukendt
By Ukendt