Skip to main content

Julemarked på Storms Pakhus

Julen hænger uløseligt sammen med julemarkeder, og i weekenden den 26. og 27. november kan du besøge det store julemarked i Storms Pakhus.  Her kommer dygtige kunsthåndværkere og kreative mennesker og sælger ud af deres smukke kreationer. Du kan købe hjemmehæklet julepynt, spændende julegaver og andet godt til den søde juletid. Markedet er åbent fra […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Julen hænger uløseligt sammen med julemarkeder, og i weekenden den 26. og 27. november kan du besøge det store julemarked i Storms Pakhus. 
Her kommer dygtige kunsthåndværkere og kreative mennesker og sælger ud af deres smukke kreationer. Du kan købe hjemmehæklet julepynt, spændende julegaver og andet godt til den søde juletid.
Markedet er åbent fra kl. 11.00 til 15.00 begge dage, og der plejer at komme mange juleglade mennesker forbi.
Udover juleboderne er alle pakhusets mad- og drikkeboder naturligvis åbne og klar til at servere lækre sager. Så når I er færdige med at opleve de mange spændende juleboder, kan I mætte sulten i en af de mange madboder. Her bydes der på alt fra thairetter, pizzaer, græsk gyros og indisk butter chicken til varme vafler, kakao og glögg.
Kom til nogle hyggelige dage, der kan sætte godt gang i julestemningen hos enhver.

Information
Dato 26/11/2022 - 26/11/2022
Arrangør Storms Pakhus
Adresse Storms Pakhus
Postnummer Ukendt
By Ukendt