Skip to main content

Koncert med Los Fuegos

Los Fuegos fyrer op under Brenderup Højskole og lægger op til dans d. 13. januar med en festlig koncert. Glæd jer til bandets multikulturelle og energiske toner.  Kom med til en ukonventionel koncert med Los Fuegos, og lad dig forføre af deres festlige musikstil, der blander flere musiktraditioner og betegnes som en kombination af rock, […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Los Fuegos fyrer op under Brenderup Højskole og lægger op til dans d. 13. januar med en festlig koncert. Glæd jer til bandets multikulturelle og energiske toner. 
Kom med til en ukonventionel koncert med Los Fuegos, og lad dig forføre af deres festlige musikstil, der blander flere musiktraditioner og betegnes som en kombination af rock, balkan, cumbia og reggae. Bandets medlemmer er født i helholdsvis Danmark, Bosnien, Colombia, USA og Mexico, og de bringer alle deres kulturelle islæt med sig ind i musikken. Skal I danse med? 
Læs mere om bandet på deres hjemmeside. 
Koncerten starter kl. 20.00, 
Køb jeres billetter med det samme på https://v2.billetten.dk/search/brenderup, i Brenderuphus, Middelfartvej 217, Brenderup eller i indgangen. 
Pris:
– For medlemmer: 140,-
– For ikke-medlemmer: 180,-
– For studerende: 90.-