Skip to main content

Koncert med Patrick Dorgan

Patrick Dorgan, som befinder sig i et krydsningsfelt mellem soul og pop, slog for syv år siden massivt igennem med den ørefængende single “Marilyn” og det efterfølgende album ”Painkillers” fra 2015. Et nyt musikalsk kapitel er begyndt for den danske sangskriver, der sidste år udgav den sensible single “I´m the One”. Om nummeret fortæller han: […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Patrick Dorgan, som befinder sig i et krydsningsfelt mellem soul og pop, slog for syv år siden massivt igennem med den ørefængende single “Marilyn” og det efterfølgende album ”Painkillers” fra 2015.
Et nyt musikalsk kapitel er begyndt for den danske sangskriver, der sidste år udgav den sensible single “I´m the One”. Om nummeret fortæller han: ”Jeg har en evne til at omgås folk, der generelt er bedre end mig selv, jeg lærer af dem. ”I’m The One” er en sang om uforløst kærlighed. Du kan høre sangen her. Sangen er heltens sidste skud i bøssen, inden verdenen dratter sammen om ørerne på ham. En sang om forpassede muligheder. En sidste satsning. Alt eller intet.
Når Patrick giver koncert på Brenderup Højskole, kan han opleves i et akustisk duo setup, hvor sangene bliver spillet i nærværende og helt ind-til-benet-udgaver. Som han selv siger: ”Jeg glæder mig til at mindske afstanden mellem scenen og publikum. På mange måder får man mulighed for at høre sangene i deres grundform. Som de er skrevet hjemme i min stue. For første gang inviterer jeg alle hjem i min stue” – som den 3. februar kl. 20 er Brenderup Højskoles Musikforenings intime scene.
Pris:
Medlemmer 200 kr
Ikke medlemmer 240 kr
Studerende 120 kr
Billetter kan købes i Brenderuphus på Middelfartvej 217, Brenderup, online HER samt ved indgangen.

Information
Dato 03/02/2023 - 03/02/2023
Arrangør Brenderup Højskole
Adresse Brenderup Højskole
Postnummer Ukendt
By Ukendt