Skip to main content

Lægerne flytter til Odense

Vidste du, at helvedesild rammer 1 ud af 4 danskere? Nu kan du komme til foredrag og blive klogere på sygdommen. Tirsdag den 23. maj kan du komme til gratis foredrag med lægerne Charlotte Bøving og Sigrún A. J. Schmidt og høre om sundhed, livsstil og den smertefulde sygdom, helvedesild. TV-læge og foredragsholder, Charlotte Bøving, […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Vidste du, at helvedesild rammer 1 ud af 4 danskere? Nu kan du komme til foredrag og blive klogere på sygdommen.
Tirsdag den 23. maj kan du komme til gratis foredrag med lægerne Charlotte Bøving og Sigrún A. J. Schmidt og høre om sundhed, livsstil og den smertefulde sygdom, helvedesild.
TV-læge og foredragsholder, Charlotte Bøving, vil til foredraget dele ud af sin viden og erfaringer vedrørende en sund livsstil og komme med gode råd til, hvordan du kan forebygge nogle af de sygdomme, man er i risiko for at få, når man bliver ældre. Herudover inviterer Charlotte også en person på scenen, som lider af helvedesild, og som vil dele ud af sine personlige erfaringer med sygdommen.
Én af de sygedomme, man er i øget risiko for at blive ramt af, når man runder 50 år, er helvedesild. Læge og forsker Sigrún A. J. Schmidt har forsket meget i sygdommen. Alder, sygdom, svækket immunforsvar og mere er med til at øge risikoen for at blive ramt af sygdommen. Alt dette og mere kan du blive klogere på til Sigrúns foredrag.
Sidder du selv inde med generelle spørgsmål vedrørende sundhed eller sygdom, så er det også muligt at stille dem til foredraget.
Programmet til arrangementet ser således ud:
17.00: Velkommen – Effector
17.15: Oplæg med TV-lægen Charlotte Bøving – 20 minutter
17:35: Interview med patient med helvedesild – 10 minutter
17.45: Pause med kage og kaffe
Kl. 18.00: Oplæg med læge og forsker Sigrún Schmidt – 40 minutter
Kl. 18.40: Spørgsmål og dialog – Charlotte Bøving, Sigrún Schmidt og Effector – 25 minutter
Kl. 18.55: Farvel og tak for i aften – Effector
Læs mere om arrangementet her.

Information
Dato 23/05/2023 - 23/05/2023
Arrangør Historiens Hus
Adresse Historiens Hus
Postnummer Ukendt
By Ukendt