Skip to main content

Modeshow og cocktail party hos Tryde Andrés

Tryde Andrés inviterer indenfor til en hyggelig aften fredag den 8. september, hvor de byder på masser af nye styles og lækre cocktails. Hvilke farver og tekstiler er på mode i det kommende efterår, og hvordan skal du gå klædt, når temperaturen falder igen? Til modeshow og cocktail party hos Tryde Andrés får du spændende […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Tryde Andrés inviterer indenfor til en hyggelig aften fredag den 8. september, hvor de byder på masser af nye styles og lækre cocktails.
Hvilke farver og tekstiler er på mode i det kommende efterår, og hvordan skal du gå klædt, når temperaturen falder igen? Til modeshow og cocktail party hos Tryde Andrés får du spændende inspiration – og måske finder du også et outfit eller to, som du skal have med hjem til garderoben. De vil bl.a. vise nyheder fra kendte mærker såsom Dea Kudibal, Gustav, Copenhagen Muse og mange flere.
Imens du snuser til de nye tendenser, kan du selvfølgelig nyde en dejlig cocktail.
Skal du med? Det koster 100 kroner at deltage – du bestiller din billet her.
Bemærk, at du skal vælge “afhentning i butik” ved køb for ikke at blive opkrævet et leveringsgebyr. Herefter fremsendes en faktura til dig pr. mail, der fungerer som din billet. Du kan også finde den i appen under “Mine Køb”.

Information
Dato 08/09/2023 - 08/09/2023
Arrangør Tryde Andrés
Adresse Tryde Andrés
Postnummer Ukendt
By Ukendt