Skip to main content

Odense Slot har 300-års fødselsdag: Kom med ind bag murene

Du kender sikkert det smukke, hvide Odense Slot for enden af Kongens Have, men kunne du også tænke dig at se, hvordan det ser ud indvendigt? Det får du mulighed for til slottets 300-års fødselsdag den 29. september. Det er ikke hver dag, at man kan fejre en 300-års fødselsdag, men det er ikke desto […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Du kender sikkert det smukke, hvide Odense Slot for enden af Kongens Have, men kunne du også tænke dig at se, hvordan det ser ud indvendigt? Det får du mulighed for til slottets 300-års fødselsdag den 29. september.
Det er ikke hver dag, at man kan fejre en 300-års fødselsdag, men det er ikke desto mindre, hvad Odense Slot har på bagen. Slottets officielle fødselsdag afholdes fredag den 29. september, og der kan alle interesserede komme med ind bag de flere hundrede år gamle mure.
På dagen vil der være rundvisning af By- og Kulturforvaltningen, fernisering og taler, god underholdning ved H.C. Andersen Paraden og lidt godt at spise og drikke.
Rundvisningerne starter fra Kongens Have, og det kræver ikke tilmelding. Der er dog begrænsede pladser, så kom i god tid for at sikre dig en plads.
Se det detaljerede program her.