Skip to main content

Odense Streetfood Festival

Der er godt nyt for alle odenseanske madelskere! Madentusiaster og alle, der elsker den gode stemning, som opstår, når mennesker samles over et godt måltid mad, kan godt begynde at glæde sig. I hvert fald hvis de er i Odense eller omegn i dagene 29. juni -2. juli. Her danner Munke Mose nemlig grønt bagtæppe […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Der er godt nyt for alle odenseanske madelskere!
Madentusiaster og alle, der elsker den gode stemning, som opstår, når mennesker samles over et godt måltid mad, kan godt begynde at glæde sig. I hvert fald hvis de er i Odense eller omegn i dagene 29. juni -2. juli. Her danner Munke Mose nemlig grønt bagtæppe til tre dages festival med gademad i hovedrollen.
Der lines op med bordbænkeset, oaser med oliventræer, åben grill, smagsprøver, sjove aktiviteter for store og små samt en scene til livemusik – og naturligvis streetfood fra hele verden.
Mad & Kultur forventer, at Odense Streetfood Festival bliver deres største festival i år. De andre byer på programmet er Randers, Holstebro, Silkeborg, Fredericia, Herning og Aalborg. Festivalen i Aabenraa blev afholdt som årets første ultimo april. Samlet forventer Mad & Kultur at bespise mere end 250.000 gæster til årets festivaler.

Information
Dato 29/06/2023 - 02/07/2023
Arrangør Munke Mose
Adresse Munke Mose
Postnummer Ukendt
By Ukendt