Skip to main content

Oktober Festival

Den 7. og 8. oktober slås dørene op til en eksklusiv musikfestival med Oktoberfest som tema. Festen bliver ud over det sædvanlige og kommer til at indeholde alle former for fynske facetter. 29-årige Nicolaj Møller Madsen, også omtalt som Racerkøreren fra Fyn, hoster selve festivallen. Han er Fynbo med stort F, og han ønsker at […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Den 7. og 8. oktober slås dørene op til en eksklusiv musikfestival med Oktoberfest som tema. Festen bliver ud over det sædvanlige og kommer til at indeholde alle former for fynske facetter. 29-årige Nicolaj Møller Madsen, også omtalt som Racerkøreren fra Fyn, hoster selve festivallen. Han er Fynbo med stort F, og han ønsker at lave et samlingspunkt for fynske specialiteter sammensat med det tyske tyrolertema. Heraf kom han frem til idéen: Oktober Festival.
Som en del af all-inclusive konceptet bliver der stillet seks frie barer til rådighed hvor kun de bedste samarbejdspartnere er udvalgt – her kan publikum forsyne sig med alt fra diverse øl til tysk riesling vine og cocktails.
Festivalen emmer af musik – fra store danske navne til klassiske bands som uden tvivl kommer til at sætte standarden for de to aftener. Det har været essentielt for Nicolaj Møller Madsen at udvælge kunstnere som i særdeleshed formår at producere dansk kvalitet tvistet med tysk nostalgi.
Udover at være professionel racerkører, er Nicolaj iværksætter og stifter af Race Club, som er et landsdækkende erhvervsnetværk, som i år fejrer 10 års jubilæum. Race Club er skabt i ambitionen om at skabe et fællesskab med netværksmøder, unikke arrangementer og oplevelser som er alt andet en ordinære – her afholdes over 50 netværksevents om året. Det er med andre ord, et netværk, som henvender sig til folk, der stiller store krav til kvalitet og til hvad de bruger deres tid pa.̊
Med Race Club i mente, tager Oktober Festivalen i Odense også udgangspunkt i erhvervslivet og det at være et værdiskabende netværk. Derfor kan der ikke købes enkeltbilletter, som til traditionelle festivaller.
“Fremfor at købe en enkeltbillet til Oktober Festivalen køber man i stedet et bord til 7.999 kr. ekskl. moms, hvor der er plads til 6 personer. Det er tiltænkt erhvervslivet, hvor en virksomhed eksempelvis kan bruge Oktober Festivalen som en mulig firmafest. Men det udelukker ikke private folk – alle er velkomne til arrangementet, forklarer Nicolaj Møller Madsen.
SE PROGRAMMET HER
KØB DIN BILLET HER

Information
Dato 07/10/2022 - 08/10/2022
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt