Skip to main content

Operagalla med Det Kongelige Operakor og Odense Symfoniorkester

De største operahøjdepunkter står på plakaten, når Det Kongelige Operakor og Odense Symfoniorkester for første gang giver koncert sammen. Det er de helt store operaøjeblikke, der vil fylde Carl Nielsen Salen i Odense Koncerthus, når Det Kongelige Operakors 40 sangere til marts giver gallakoncert sammen med Odense Symfoniorkester. Gallakoncerten byder på en lang række iørefaldende […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

De største operahøjdepunkter står på plakaten, når Det Kongelige Operakor og Odense Symfoniorkester for første gang giver koncert sammen.
Det er de helt store operaøjeblikke, der vil fylde Carl Nielsen Salen i Odense Koncerthus, når Det Kongelige Operakors 40 sangere til marts giver gallakoncert sammen med Odense Symfoniorkester.
Gallakoncerten byder på en lang række iørefaldende korsatser fra kendte operaer blandt andet fangekoret fra Verdis Nabucco, nynnekoret fra Puccinis Madame Butterfly, jægerkoret fra Webers Jægerbruden og brudekoret fra Wagners Lohengrin.
”Vi er glade for at indlede et samarbejde med Odense Symfoniorkester. Det Kongelige Teater er hele Danmarks teater, og derfor er det vigtigt for os at have samarbejdspartnere i hele landet, og det er noget, der har et stort fokus for os både nu og i fremtiden,” udtaler Elisabeth Linton, operachef Det Kongelige Teater.
“Det er en skøn mulighed for et landsdelsorkester som Odense Symfoniorkester at kunne medvirke til at bringe de berømte operakor til vores publikum sammen med sangerne fra Den Kongelige Operas kor. Vi føler virkelig, at vi er med til at give Odenses borgere en særlig koncert med dette samarbejde,” siger Trine Boje Mortensen, musikchef Odense Symfoniorkester.
Gallakoncerten dirigeres af Det Kongelige Operakors karismatiske korsyngemester og dirigent Steven Moore, og billetterne til den populære koncert er blevet revet væk.
Operagalla – Det Kongelige Operakor og Odense Symfoniorkester finder sted den 16. marts i Odense Koncerthus.
Læs mere om Operagalla – Det Kongelige Operakor og Odense Symfoniorkester HER.
Billetter kan købes her.
Pressemeddelelse fra Det Kongelige Teater.