Skip to main content

Oplev The original Amy Winehouse Band

The Amy Winehouse Band spiller live i Odense til november. Det er Amys originale band, der turnerer med hendes musik som en hyldest og fejring af hendes musikliv. Denne unikke og nostalgiske koncert fejrer Amys æra og musik.

Af: Daniel Svendsen | Foto: Live Culture

Musikerne er Amys originale bandmedlemmer, og frontfiguren er den unge og skønne vokalist Bronte Shand.

Koncerten er den eneste, der helt autentisk genskaber Amy Winehouses lyd, musik og liveoptræden.

Musikken er instrueret af Dale Davis, som både var Amy’s kapelmester, bassist i bandet og nære ven. En storskærm med billeder bidrager til at gøre denne koncert uforglemmelig – publikum kommer ikke tættere på den originale Amy Winehouse lyd.

Amy Winehouse var for så mange den absolut største kunstner i sin generation. Hun er savnet af alle, der elskede hende og hendes musik. Det bliver både en glædelig og følelsesladet rejse for at fejre Amys utrolige sangkatalog med de musikere, der kendte hende bedst og hjalp med at skabe hendes tidløs lyd, både på scenen og i studiet.

Publikum får fornøjelsen af alle Amys største hits såsom ‘Rehab’, ‘Back To Black’, ‘Valerie’, ‘Love Is A losing Game’, ‘Tears Dry On Their Own’, ‘I’m No Good’ og mange flere.

Amy var fantastisk. Hun havde så stort et hjerte og gav alt til sin musik og de mennesker, hun elskede. Hendes musik er så vigtig en musikalsk arv, og med Forever Amy sigter vi efter at holde den i live i hele verden. Dale Davis – Amys kapelmester, bassist og nære ven.

Koncerten afholdes i Danmarkssalen, Odense Congress Center den 11. november.

Pressemeddelelse fra Live Culture.

Information
Dato 11/11/2023 20:00
Arrangør Odense Congress Center
Adresse Ørbækvej 350
Postnummer 5220
By Odense
Pris 425-455 kroner