Skip to main content

Portvinsfestival.dk fejrer otte år i Odense

Portvinsfestival.dk, Danmarks førende portvinsevent, er begejstret for at annoncere, at festivalen vender tilbage til Odense for ottende år i træk.

Af: Portvinsfestival.dk | Foto: Portvinsfestival.dk
PRESSEMEDDELELSE

Denne årlige begivenhed, der blev lanceret for otte år siden, har været en ubetinget succes og har udvidet sig til at inkludere hele fem byer. Odense har været epicentret for vinelskernes fest siden starten, og i år vil festivalen finde sted lørdag den 14. september 2024.

Portvinsfestival.dk i Odense byder på:

10 udstillere

Gæsterne vil have mulighed for at besøge 10 nøje udvalgte udstilleres stande, hvor de kan udforske og smage på en imponerende samling af portvine. Fra velkendte producenter til velvalgte vingårde vil festivalen præsentere en bred vifte af portvine, der appellerer til både nybegyndere og erfarne connaisseurer.

Signaturportvin inkluderet i billetprisen

Som en del af billetprisen vil hver gæst modtage et smukt glas og have adgang til 10 forskellige signaturportvine, håndplukket af de deltagende udstillere. Dette er en unik mulighed for at udforske og nyde nogle af de bedste portvine fra Portugal.

Mulighed for ekstra smagsprøver

Udover de inkluderede glas på billetten har gæsterne også mulighed for at købe ekstra smagsprøver og udforske en bredere vifte af portvine fra de deltagende udstillere.

Særlige festivalpriser

Alle udstillerne vil have specielle festivalpriser, hvilket betyder, at gæsterne kun kan drage fordel af disse tilbud ved at købe en billet til Portvinsfestival.dk.

To billettyper

Festivalen er designet til at imødekomme både kendere og nybegyndere. Den almindelige billet giver adgang til 10 glas af god kvalitet, mens Premium-billetten henvender sig til dem, der ønsker at opleve portvin på et betragteligt højere niveau.

Afslappet miljø og live-jazz

Portvinsfestival.dk skaber en atmosfære af afslappet elegance, hvor gæsterne kan nyde portvinene i stilfulde omgivelser på G.A.S.A. Live-jazzmusik vil yderligere forbedre stemningen og give en behagelig baggrundsmusik til portvins-oplevelsen.

“Tapas”-boks med oste, charcuteri og brød

For at sikre, at gæsterne ikke går sultne derfra, tilbyder festivalen muligheden for at købe en lækker “tapas”-boks fyldt med udsøgte oste, charcuteri og brød, der harmonerer perfekt med portvinens komplekse smagsnuancer.
Portvinsfestival.dk i Odense er ikke kun en lejlighed til at smage nogle af Portugals fineste portvine, men også en mulighed for at nyde en dag i godt selskab, omgivet af kultur, musik og delikatesser.

Dato: Lørdag den 14. september 2024
Sted: G.A.S.A
Billetsalg og mere information: www.portvinsfestival.dk

Information
Dato 14/09/2024 13:00 - 14/09/2024 18:00
Arrangør Portvinsfestival.dk
Adresse G.A.S.A, Middelfartvej 9M
Postnummer 5000
By Odense
Pris 359