Skip to main content

RAP om Kap Fyn

Igen i år står den første lørdag i september i de gule plastikænders tegn. D. 3. september kl. 11.00 løber RAP om Kap Fyn endnu engang af stablen i Munke Mose. Siden 1998 har andevæddeløbet været afholdt i Odense, og i år er ingen undtagelse. RAP om Kap Fyn afholdes til fordel for forskning i […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Igen i år står den første lørdag i september i de gule plastikænders tegn. D. 3. september kl. 11.00 løber RAP om Kap Fyn endnu engang af stablen i Munke Mose. Siden 1998 har andevæddeløbet været afholdt i Odense, og i år er ingen undtagelse.
RAP om Kap Fyn afholdes til fordel for forskning i sclerose, og alt overskud fra lodsedler og boder går ubeskåret til forskningen.
En stor mængde gule plastikænder bliver sat fri i Odense Å, og så begynder kapløbet om at komme i mål. Det er muligt at købe et ANDelsbevis (lodseddel) og være med i konkurrencen om en lang række flotte præmier. Hver lodseddel har et nummer, der svarer til en and i væddeløbet. Den and der kommer først i mål – og den tilhørende ANDelsbevis – vinder førstepræmien. Derefter uddeles der gevinster til de næste mange ænder, indtil gevinstboden er tom.
Udover andevæddeløbet er der også forskellige aktiviteter for både store og små i Munke Mose. Der kommer blandt andet underholdning og musikalske indslag med Sigurd Barret, Gurli Gris og Bjørnen Bjørn. Derudover er der en række salgsboder med bl.a. forplejning og merchandise, samt forskellige informationsboder der giver et større indblik i livet med sclerose.
Program
Kl. 11.00 Pladsen åbnes med salg af pølser og øl/vand. Aktiviteter for børn og salg af ANDelsbeviser starter. Musik ved Lasse Skov Duo.
Kl. 12.30 Besøg: Gurli Gris og Paw Patrol deler lækkerier ud til børnene.
Kl. 13.00 Åbningstale: Stig Rossen.
Kl. 13.15 Underholdning: Sigurd Barret og Bjørnen Bjørn.
Kl. 14.10 De solgte plastikænder søsættes i Odense Å. Første and i mål vinder 1. gevinst – og sådan fortsætter vi til gevinstboden er tom.
Kl. 14.45 Opråb af de 20 største vinder-ænder.
Så kom til en sjov dag, der er både gratis, hyggelig og børnevenlig. Du kan læse mere om dagen her.