Skip to main content

Seafood Festival

Elsker du fisk og skaldyr, eller er du klar på at udfordre dine smagsløg? Så slår Seafood Festival dørene op for første gang fra den 17. til den 26. maj med deltagere fra hele landet.

Af: Isabella Fuglsang | Foto: Seafood Festival

Festivalsæsonen står for døren, og i år er der en ny spiller på banen. Seafood Festival, som finder sted fra den 17. til den 26. maj, er en ny restaurantfestival, med 50 deltagende spisesteder fra hele landet.

I løbet af de 10 dage vil restaurationsbranchen i fællesskab sætte fokus på den gastronomiske guldmine, som omgiver vores land. Dagene byder på alt fra overdådige langbordsmiddage og skaldyrsfade til pop-up restauranter og tre retters middage med fisk og skaldyr på menuen.

I Odense har to restauranter valgt at deltage i den nye festival, og du kan derfor nyde en lækker menu fra både Restaurant Kratholm i Odense S samt fra Grand’s Fiskerestaurant centralt i Odense.