Skip to main content

SIND Sommerhøjskole hos Brenderup Højskole

Brenderup Højskole sætter fokus på sindslidende, deres pårørende og på livsglæde med SIND Sommerhøjskole d. 25. juni – 1. juli. Kom med til hygge, samvær og berigende aktiviteter til sommerhøjskole hos Brenderup Højskole. Sammen med Landsforeningen SIND har de arrangeret et ophold, der har som formål at øge forståelsen og tolerancen for sindslidende og deres […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Brenderup Højskole sætter fokus på sindslidende, deres pårørende og på livsglæde med SIND Sommerhøjskole d. 25. juni – 1. juli.
Kom med til hygge, samvær og berigende aktiviteter til sommerhøjskole hos Brenderup Højskole. Sammen med Landsforeningen SIND har de arrangeret et ophold, der har som formål at øge forståelsen og tolerancen for sindslidende og deres pårørende. Fokus vil være på trivsel, helbredelse og forebyggelse gennem livsglædeskabende aktiviteter. Opholdet er desuden en del af Arbejdsmarkedets Feriefonds Ferieprogram.
Ugen igennem er der arrangeret et væld af inspirerende foredrag, sjove værksteder og aktiviteter, ture ud i det fri og selvfølgelig morgensamlinger og bålhygge i ægte højskolestil. Opholdet sluttes af med et brag af en fest med mad, underholdning, musik og dans.
Prisen for at deltage er 4500 kroner for et enkeltværelse og 4000 kroner for dobbeltværelse. Medlemmer af foreningen SIND får rabat: 2300 kroner for enkeltværelse og 1800 kroner for dobbeltværelse.
Se meget mere på Brenderup Højskoles Hjemmeside.
Der er på nuværende tidspunkt venteliste til opholdet.

Information
Dato 25/06/2023 - 01/07/2023
Arrangør Brenderup Højskole
Adresse Brenderup Højskole
Postnummer Ukendt
By Ukendt