Skip to main content

Skrækfest

Det bliver u-u-uhyggeligt d. 2.-4. februar i Odense. Skrækfest overtager byen med spændende og gruvækkende arrangementer – og dette år er der fokus på myter. Ingen horror og gys uden myter. Derfor dykker Skrækfest 2023 ned i netop myterne, og hvordan de har skabt den uhyggelige horror, som vi kender i dag. Vidste du f.eks. […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Det bliver u-u-uhyggeligt d. 2.-4. februar i Odense. Skrækfest overtager byen med spændende og gruvækkende arrangementer – og dette år er der fokus på myter.
Ingen horror og gys uden myter. Derfor dykker Skrækfest 2023 ned i netop myterne, og hvordan de har skabt den uhyggelige horror, som vi kender i dag. Vidste du f.eks. at vampyrer stammer fra en europæisk folkemyte fra 1700-tallet? Kom med til foredrag om vampyrer, hekse, monstre, dæmoner, sort magi og skrækkelig ondskab – og om, hvorfor vi netop er så vilde med gys og gru.
Der afholdes også Dark Market, hvor du kan finde alt fra musik, litteratur og kunst til smykker og tøj, som alt sammen emmer af mørke og uhygge. Eller vil du med til visning af de mest bloddryppende horrorfilm? Skal det være endnu mere uhyggeligt, kan du afprøve VR-briller, der tager dig helt tæt på horror og mytiske væsener.
Du kan finde det detaljerede program og nærmere informationer på Odense Bibliotekernes hjemmeside. Du kan også downloade programmet direkte her.

Information
Dato 02/02/2023 - 04/02/2023
Arrangør Odense Hovedbibliotek
Adresse Odense Hovedbibliotek
Postnummer Ukendt
By Ukendt