Skip to main content

Sommerugen 2023: Bæredygtigt Byggeri

Byggebranchen står i dag for ca. 40% af den globale CO2 udledning, men sådan har det ikke altid været. På dette kursus om bæredygtigt byggeri, kan du blive meget klogere på, hvordan bygningerne i det fremtidige Danmark kommer til at se ud. Når Brenderup Højskole inviterer til kursus om bæredygtigt byggeri, kommer du til arbejde […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Byggebranchen står i dag for ca. 40% af den globale CO2 udledning, men sådan har det ikke altid været. På dette kursus om bæredygtigt byggeri, kan du blive meget klogere på, hvordan bygningerne i det fremtidige Danmark kommer til at se ud.
Når Brenderup Højskole inviterer til kursus om bæredygtigt byggeri, kommer du til arbejde med materialer, konstruktioner og håndværksteknikker, der har været brugt i årtusinder. Undervisningen består primært af praktiske øvelser, der suppleres af refleksioner over husets funktion i et samfundsmæssigt og kulturelt perspektiv.
Kurset henvender sig til dem, der gerne vil prøve at arbejde med traditionelt håndværk og derigennem blive klogere på, hvordan husene i det fremtidige Danmark kommer til at se ud.
Det praktiske
Sommerugen på Brenderup Højskole er en uge, hvor forskellige interesser og mennesker mødes på slap line. I sommerugen 2023 er linjerne Flamenco, Bæredygtigt byggeri og Maleri. Selvom linjerne er forskellige, så er man fælles om selve højskoleoplevelsen.
Prisen for opholdet er 4995 kr. på dobbeltværelse eller 5495 kr. på enkeltværelse. Med i prisen er sengelinned og håndklæder.
Opholdet strækker sig fra søndag d. 23. juli til og med lørdag d. 29. juli.
Du kan læse meget mere om programmet og tilmelde dig på Brenderup Højskoles hjemmeside.

Information
Dato 23/07/2023 - 29/07/2023
Arrangør Brenderup Højskole
Adresse Brenderup Højskole
Postnummer Ukendt
By Ukendt