Skip to main content

Sommerugen 2023: Flamenco på Brenderup Højskole

Flamenco er musik, sang og dans, der forener Europa og den arabiske verden. Alt dette og mere til kan du blive klogere på, når Brenderup Højskole inviterer til en uge fyldt med flamenco i forbindelse med deres sommeruge. Når Brenderup Højskole inviterer til en uge fyldt med flamenco, vil du blive introduceret til og undervist […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Flamenco er musik, sang og dans, der forener Europa og den arabiske verden. Alt dette og mere til kan du blive klogere på, når Brenderup Højskole inviterer til en uge fyldt med flamenco i forbindelse med deres sommeruge.
Når Brenderup Højskole inviterer til en uge fyldt med flamenco, vil du blive introduceret til og undervist i alt fra dans, guitar og sang af håndplukkede eksperter. Du kommer samtidig også til at stifte bekendtskab med flamencoens mange udtryk som passion, smerte og kærlighed.
Alle er velkomne uanset niveau. Ved tilmelding vælger du blot, hvilken workshop der passer til netop din erfaring.
Det praktiske
Sommerugen på Brenderup Højskole er en uge, hvor forskellige interesser og mennesker mødes på slap line. I sommerugen 2023 er linjerne Flamenco, Bæredygtigt byggeri og Maleri. Selvom linjerne er forskellige, så er man fælles om selve højskoleoplevelsen.
Prisen for opholdet er 4995 kr. på dobbeltværelse eller 5495 kr. på enkeltværelse – enkeltværelser kun på venteliste. Med i prisen er sengelinned og håndklæder.
Opholdet strækker sig fra søndag d. 23. juli til og med lørdag d. 29. juli.
Du kan læse meget mere om arrangementet og tilmelde dig på Brenderup Højskoles hjemmeside.